خوراک بادمجان و کدو
بادمجان کوچک3عدد
کدو مسمایی متوسط3 عدد
گوجه فرنگی متوسط 6 عدد
سیب زمینی متوسط 2عدد
2/1 لیوان نخودسبز پخته
پنیر 60 گرم
روغن زیتون4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
سرهای بادمجان و کدو را جدا کنید و آنها را به صورت حلقه حلقه، طوری که انتهای حلقه ها از هم جدا نشوند و شکل بادمجان و کدو حفظ شود ببرید. سه عدد گوجه فرنگی و سیب زمینی را حلقه حلقه کنید و بین حلقه های کدو و بادمجان یک در میان قرار دهید. کمی فلفل و نمک به آنها بپاشید. بادمجان ها و کدوها را یک در میان در ظرف گود نسوزی بچینید و مقداری روغن زیتون روی آنها بریزید و ظرف را در فر با حرارت ملایم به مدت 30 تا 40 دقیقه طوری که کدو و بادمجان له نشود بگذارید تا بپزد. سپس ظروف را از فر بیرون بیاورید. گوجه فرنگی های باقی مانده را خرد کنید و همراه نخود پخته در وسط ظرف قرار دهید، پنیر را روی مواد درون ظرف رنده کنید و 10 دقیقه دیگر ظرف را در فر قرار دهید. این غذا را با همین ظرف سرسفره ببرید.
دیدگاهها