کوکوی ماهی تن کنسرو شده
کنسرو ماهی تن1 عدد
تخم مرغ غنی شده با امگا 3 5 عدد
گوجه فرنگی متوسط سفت 1عدد
آرد یک قاشق غذاخوری سرصاف
روغن کانولا 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
زردچوبه2/1 قاشق چایخوری
سیر رنده شده2 حبه
ماهی تن کنسرو شده (فقط گوشت ماهی) را در ظرف گودی قرار دهید و آن را با چنگال از هم باز کنید. تخم گوجه فرنگی را جدا کنید و آن را به صورت نگینی خرد کنید. تخم مرغ ها را شکسته و همراه گوجه فرنگی خرد شده، آرد، زردچوبه و فلفل ونمک و سیر رنده شده را به ماهی اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا مایه یک دست و شل (مثل ماست) شود. روغن را در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. مایه آماده شده را در آن بریزید ماهیتابه را تکان دهید تا مایه به طور یکنواخت (به کلفتی 1تا 5/1 سانت) در ظرف پخش شود، در آن را بگذارید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از 10 تا 15 دقیقه وقتی مایه خودش را گرفت و سفت شد (مثل کوکوی سبزی ) آن را به چند قطعه ببرید و برگردانید مجددا در ظرف را بگذارید و فرصت دهید روی دیگر آن بپزد و طلایی شود. این کوکو همراه سبزی های پخته یا خام، سالاد و ماست و خیار و ترشی خوشمزه است.
دیدگاهها